fbpx
Tienen

Een zoete zomer in onze stad

Tot en met dinsdag 15 augustus ‘23 siert een heuse zomerse speel- en chillzone onze Grote Markt op. Deze Zoete Zomer Zone biedt de onze inwoners een fijne, openbare plek om samen te komen, te ontspannen en te spelen. Een goedgevuld muziekprogramma maakt de beleving compleet.


Ideale chill- en speelruimte
De Zoete Zomer Zone zorgt voor heel wat beweging op de Grote Markt en een echt vakantiegevoel in eigen stad. Dankzij de originele zitmeubels en hangmatten is deze nieuwe zone de ideale plek om lekker te chillen. Sportievelingen kunnen gebruikmaken van het beachvolleybalveld, dat ook dienstdoet als KUBB- of petanqueveld. De allerkleinsten onder ons kunnen zich dan weer uitleven op de schommel of in de grote zandspeeltuin.
De hele zone is aangekleed met mooie decoratie, zoals fruitkisten, planten en lichtslingers. Zo wordt er een levendig en bruisend stadshart met een totaalbeleving voor jong en oud gecreëerd.


Shopplezier
Met de Zoete Zomer Zone wordt een dagje shoppen in Tienen nog aangenamer. Shoppers kunnen genieten van een van de vele mooie terrassen op en rond de Grote Markt, terwijl de kinderen veilig spelen. Meteen na een productieve shopdag kan je helemaal ontspannen dankzij het goedgevulde muziekprogramma. Het gevarieerde aanbod voorziet voor ieder wat wils.

Zoete zomer in Tienen

Zo kan je elke vrijdag en zaterdag (behalve tijdens de weekends van Suikerrock en Goetrock) in de Zoete Zomer Zone terecht voor tal van liveoptredens en dj-sets. Op vrijdagavonden wordt het weekend goed ingezet met de Apéro Fridays. Verschillende lokale dj’s zorgen van 18.00 uur tot 20.00 uur voor sfeer. Tijdens de Zomerse Zaterdagen krijgen verschillende jonge bands de kans om hun kunnen te tonen. Onder meer Isaac Roux (De Nieuwe Lichting 2023) en Soft Boy zullen het beste van zichzelf geven. Op 22 juli zorgt Good Shape dan weer voor een nostalgische trip.

Je houd misschien ook van...